Persondata- og cookiepolitik

Som forbruger på vores hjemmeside kan du læse her om hvordan vi indsamler dine data, hvordan disse benyttes, hvordan dine data bearbejdes samt hvilke rettigheder du har. Ved at du køber på vores webshop, så giver du automatisk samtykke til, at du accepterer Passio’s købsvilkår.

1. Hvem er vi?
 
Passio ApS
CVR: 44450240
Kocksvej 13, 1. 16
info@passio.dk
+45 88619797

2. Hvordan vi behandler dine data
Når du handler med vores produkter og tjenester registrerer vi dine personlige oplysninger. Det er alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det kan være oplysninger som for- og efternavn, alder, køn, leveringsadresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.
Som udgangspunkt kan du tilgå hjemmesiden uden, at vi indsamler dine oplysninger, medmindre du køber vores produkter eller tjenester.

3. Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Når du handler på vores webshop, så skal vi bruge følgende oplysninger fra dig:
adresse, navn, mailadresse og tlf. – dette skal bruges, så vi kan sende varen afsted til dem.
Passio ApS indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjepart og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, som fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

4. Hvem kan se dine data?
Vores kunders personoplysninger kan udelukkende kun ses af virksomheden Passio ApS.
Det er som udgangspunkt kun kundeservice der tilgår kundernes informationer for at kunne yde kunderne den hjælp du har behov for.

5. Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Dine oplysninger videregives kun til betroede samarbejdspartnere. Det kan være Passio´s interne afdelinger og fragtudbyder, så vi har mulighed for at levere dine varer.

6. Beskyttelse og opbevaring af dine personoplysninger
Hos Passio beskytter vi dine personoplysninger med adgangskontrol, så ingen har adgang til dine oplysninger. Dine oplysninger vil blive opbevaret i maksimum 3 år i forhold til bl.a. reklamation.
Du kan med dine rettighed altid skrive til os, hvis du anmoder om, at dine oplysninger skal slettes. Dette skal ske i overensstemmelse med de gældende love.
Du kan skrive til os på mail: info@passio.dk, for at få mere vide omkring hvilke oplysninger vi har om dem.
 
7. Hvorfor skal vi bruge dine personoplysninger?
Der kan være forskellige grunde til, at vi skal bruge dine oplysninger. Dette kan være bl.a. være fragt, så vores samarbejdspartnere kan levere dine varer til din privatadresse.
Det kan også være, at vi ønsker at sende dem nyhedsbreve om vores tilbud, eller andre markedsføringskampagner (fx en konkurrence).
Hvis vi skal bruge oplysninger til en evt. reklamation eller retur af varer.

8. Klage til Datatilsynet
Hvis du mener at virksomhedens håndtering og behandling af dine personoplysninger ikke stemmer i overensstemmelse med du gældende love, så har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet. Dette kan du gøre ved at gå ind på www.datatilsynet.dk.