Handelsbetingelser

Sidst opdateret den 6. maj 2024

Passio ApS
CVR-nr: 44450240 
Kocksvej 13, 1. 16, 3600 Frederikssund 
info@passio.dk
+45 88619797

1. Betaling
Passio modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Apple Pay, Google Pay og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, uden kortgebyr. Alle beløb er i Danske kroner og inkl. moms.

Hvis en pris, der tydeligt fremstår som en fejl, og det rimeligvis kunne have været forventet, at du opdagede fejlen, er vi ikke forpligtet til at levere produktet til den angivne fejlpris. I tilfælde af forsinkelser, restordre eller hvis en vare er udsolgt, vil vi bestræbe os på at informere dig hurtigst muligt om situationen og tilbyde mulige løsninger, såsom refundering af købsprisen eller hjælpe med at finde et tilsvarende produkt.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

2. Levering 
Den normale leveringstid er 1-3 dage i Danmark med GLS og 2-4 dage med DAO (der kan være forlænget leveringstid i travle perioder, som jul, Black Friday og andre perioder)

Pakker der leveres i Danmark sendes med GLS eller DAO. Pakker til andre lande (udover Danmark) leveres med GLS. Passio levere til Danmark, Sverige og Tyskland.
Fragtpriser i Danmark: 
- GLS 69 kr. til privat, eller 49 kr. for pakkeshop. 
- DAO 49 kr. til privat, eller 39 kr. for pakkeshop.

DAO leverer kun om natten, og ringer ikke på din dør ved levering af din pakke. 
Din pakke vil derfor blive lagt på din hoveddør (dette gælder også hvis man bor i en lejlighed).

Ved køb for over 599 kr. er fragten gratis på både GLS og DAO ved bestilling til pakkeshop. 

Se fragtpriser for udlandet på dette LINK

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. 

OBS. Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt fragtvirksomhedens kundeservice.

3. Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan, ved en berettiget reklamation, få varen repareret, ombyttet, få afslag i prisen eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Passio ApS vil dække dine rimelige returneringsomkostningerne i forbindelse med en berettiget reklamation.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Der skal gøres opmærksom på, at hvis du ikke er berettiget til en reklamation, så kan det have omkostninger for dig. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, så skriv gerne til os gennem vores mail: info@passio.dk

Så snart vi har modtaget din reklamation, så behandler vi den med det samme. Du vil modtage en returlabel fra os, så snart sagen er behandlet.

Husk at varen skal altid afsendes i forsvarlig emballage – og du/I er ansvarlig omkring forsendelsen af varen, hvor vi ikke acceptere varen er beskadiget under fragten.

Varen sendes til:
Kocksvej 13, 1. 16
3600 Frederikssund
Danmark

4. Fortrydelsesret
Der gives 30 dages fortrydelsesret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag; 
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter modtagelsen af varen og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter I har give meddelelse returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på: info@passio.dk, ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, bedes du udfylde en returseddel. Du vil modtage en returseddel på mail, efter Passio har accepteret betingelserne, der giver ”kunden” muligheden for at benytte fortrydelsesretten.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, inkl. leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Kocksvej 13, 1. 16
3600 Frederikssund
Danmark

5. Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Passio. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

6. Klagemuligheder
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@passio.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: info@passio.dk

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Passio.dk
Kocksvej 13, 1. 16
3600 Frederikssund
Danmark
info@passio.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)