Gavekort

Ved køb af et online gavekort på passio.dk, så accepterer du betingelserne for køb og brug af gavekortet.
 
Du kan købe et gavekort med et beløb fra 100 kr. til 1000 kr., som vil blive sendt til den mail du har valgt, at det skal sendes til. Mailen vil automatik blive sendt, og du kan forvente at modtage det med det samme. I andre tilfælde kan der gå op til 30 minutter.
 
Gavekortets gyldighed varer i 3 år fra den dag du modtager gavekortet. Du kan altid bede om at få dit gavekort udbetalt, hvis du ikke ønsker at gøre brug af den. Du kan også få pengene udbetalt op til 1 år efter gyldighedsperioden.
Du kan se saldoen på dit gavekort på den mail du modtog, eller skrive til os på vores mail: info@passio.dk
 
Handler du med dit gavekort, og ikke får brugt alle pengene i samme omgang, så vil det resterende beløb på gavekortet stadig være tilgængeligt indtil du får det hele brugt.
 
Når du returnerer dit køb
Når du vælger at returnerer din pakke som er købt gennem vores online webshop med dit gavekort, så vil beløbet blive udbetalt til dit gavekort, hvor du vil modtage en bekræftelsesmail omkring det.
 
Send som gave…
Du vælger selv om du ønsker at sende det til din egen mail, eller om du ønsker at sende det til en anden. Ønsker du at sende det som en gave til en anden, kan du vælge ”jeg vil sende som en gave”, hvor du kan udfylde modtagers informationer som navn og mail. Du kan også vælge at skrive en kort besked, hvor det vil blive sendt med til modtagerens mail samt kan du vælge hvilken dato gavekortet skal sendes.