Nyheder

Gør din shopping sikker

Passio e-mærket

I takt med at online handel fylder mere i vores hverdag, stiger behovet for tryghed og gennemsigtighed ved køb på nettet. Sikkerhed i netshopping er et emne, der vækker bekymring hos mange forbrugere. Derfor er det vigtigt at kende til de værktøjer og certificeringer, der kan guide dig til sikre og troværdige købsoplevelser.

Passio er stolt over at være e-mærket verificeret
Vi hos Passio er beærede over at kunne meddele, at vores webshop nu har opnået e-mærket certificering. Dette betyder, at vi overholder strenge krav til sikkerhed, transparens og forbrugerbeskyttelse, hvilket er en garanti for dig som forbruger. E-mærket fungerer som din sikkerhed for, at vi handler ansvarligt og ærligt.

Hvad indebærer e-mærket for dig?
Som kunde hos en e-mærket webshop er du dækket af køberbeskyttelsen, som sikrer op til 10.000 kr. i tilfælde af problemer med køb af fysiske varer. Dette skaber en tryghed omkring dine køb, da du ved, at du har økonomisk dækning, hvis uheldet skulle være ude.

På Passio kan du nemt finde alle relevante kontaktoplysninger og politikker om fortrydelse og reklamation. Dette sikrer, at du aldrig er i tvivl om, hvem du handler med, og under hvilke forhold.

Skulle du støde på problemer under dit køb, tilbyder e-mærket gratis juridisk rådgivning. Dette sikrer, at du som kunde kan få hjælp til at løse eventuelle tvister på en retfærdig og objektiv måde.

Vi tilbyder også adgang til 'Sikker Shopping', et værktøj der hjælper dig med at identificere og undgå fup-webshops. Dette værktøj er særligt vigtigt i en tid, hvor digital svindel bliver stadig mere raffineret.

Stigningen i digital svindel
Det er en trist realitet, at svindel på nettet er i vækst. Statistikker fra E-mærket viser en eksplosiv stigning i antallet af falske webshops. Disse fupbutikker kan fremstå meget professionelle, takket være brugen af avanceret teknologi som kunstig intelligens, hvilket gør dem svære at skelne fra ægte webshops.

Tips til at undgå at blive snydt
Vær særligt opmærksom på priser, der virker for gode til at være sande, og på webshops, der anvender andre valutaer end danske kroner, hvis de fremstår som danske. Tjek altid navnet på webshoppen, og vær skeptisk over for butikker, der efterligner velkendte mærkers navne eller logoer.

Passio er dedikeret til at tilbyde en sikker og behagelig shoppingoplevelse. Vi anbefaler altid, at du handler på webshops med e-mærket, da det er din bedste garanti for en sikker handel.

For yderligere information om sikker online shopping og fordele ved e-mærket, kan du besøge E-mærkets officielle hjemmeside.

Hos Passio ønsker vi, at du handler trygt og sikkert. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.